Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Всички я подиграваха, че е “грозното пате“, днес тя е секси мадама Всички я подиграваха, че е “грозното пате“, днес тя е секси мадама
Facebook Twitter Google+ Когато Селин Сентино показа своя снимка от преди 8 години, никой не можа да повярва, че създанието на нея, наистина е... Всички я подиграваха, че е “грозното пате“, днес тя е секси мадама

Когато Селин Сентино показа своя снимка от преди 8 години, никой не можа да повярва, че създанието на нея, наистина е тя.

Такива метаморфози определено не се срещат всеки ден. Тук обаче промяната не е само във външния вид, но и в характера на красавицата.

24-годишният модел е родом от живописна Швейцария.

Когато Селин е била ученичка, е била сред непопулярните момичета. Не само, тя била много срамежлива, а сега… сега тя е фатална красавица, която не се притеснява да се съблече за интимна фотосесия.

Преди 8 години целият клас се присмивал на малката Селин. Тя е носела брекети, имала е месест нос, тънки устни и прическа тип „паница”.

Мечтата на Селин не била като на повечето и връстници. Докато всички мислели как ще отидат в колеж, тя мечтаела да стане по-красива. Всеки изминал ден момичето чувало епитети за себе си като „грозна”, „робот”, „грозното пате”.

Когато обаче станала пълнолетна, тя решила да реши този си проблем и се заклела, че никога повече няма да получи обида за външния си вид.

Ръцете на добър специалист може да се окажат точно като на добрата фея от приказките. Е, нашата героиня също стана принцеса. Тя хвърля повече от 38 000 пауна за трансформацията си.

Селин споделя, че след като завършва започва работа. Тя спестява всеки паунд в името на целта си, а към днешна дата тя печели именно от външния си вид. Лицето й е напълно променено, тялото й също.

Сега никой не може дори да я познае, но няма човек, който да й е казал, че е грозна, точно обратното.

Селин е горда, че е постигнала детската си мечта и целта си./jenata.blitz.bg

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Още от категорията
Коментари