Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Емо от сериала ” София ден и нощ ” със собствен успешен бизнес! Ето с какво се занимава Емо от сериала ” София ден и нощ ” със собствен успешен бизнес! Ето с какво се занимава
Facebook Twitter Google+Емо от сериала ” София ден и нощ “, амбициозен млад предприемач със собствен бизнес! Решихме, че ще ви е интересно да... Емо от сериала ” София ден и нощ ” със собствен успешен бизнес! Ето с какво се занимава

Емо от сериала ” София ден и нощ “, амбициозен млад предприемач със собствен бизнес!

Решихме, че ще ви е интересно да ви запознаем с неговата същност, не заради участието му в сериала излъчван по национална телевизия, а за да ви покажем , че все пак в България има млади и предприемчиви хора, които искат и могат да живеят добре в нашата страна, и че решението не винаги е да избягаш в чужбина !

Независимо oт многото трудности, с които се сблъсква , той се бори и не се отказва от развитието и реализацията на своите мечти .

Неговите дейности , които са няколко , но основното , което прави е разпространение , внос и търговия на парфюми и козметика .

В София, той има няколко обекта , където можете да откриете , уникалните продукти , които той предлага. Емо , иначе Елтимир Цветков, казва с увереност , че неговите продукти са изключително качествени и достъпни за всички , които желаят да се възползват от тях.

Освен в неговите обекти в Надежда 4 и на пазара на Красна поляна , можете да ги откриете и онлайн, където се предлагат и много други актуални и качествени продукти , които по неговите дума са предимно от български производители.

Той твърди , че в България можеш да бъдеш успешен , стига да вярваш в това , което правиш , да имаш ясна цел, и да бъдеш борбен и постоянен.

Хубаво е да си обграден от близки и приятели , които искат да ти помогнат и да ти дават сила, да не се предаваш, независимо пред какво си изправен, е посланието на младия предприемач и участник в хитовия сериалСофия ден и нощ”.

Още от категорията
Коментари