Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Бързо отслабване без диети и фитнес – ето как се разделих 12 килограма Бързо отслабване без диети и фитнес – ето как се разделих 12 килограма
Facebook Twitter Google+Статията ми е посветена на отслабването, но това не е поредната история посветена на успеха, или реклама на вълшебни таблетки. Просто искам... Бързо отслабване без диети и фитнес – ето как се разделих 12 килограма

Статията ми е посветена на отслабването, но това не е поредната история посветена на успеха, или реклама на вълшебни таблетки. Просто искам да споделя своята история – за това как успях да отслабна, без да се загробя.

Ще ви я разкажа накратко.

Аз съм на 20 години.

Висока съм 163 см и тежа 50 кг. Съвсем доскоро тежах с 12 кг повече и се мъчех да се освободя от излишните килограми почти 8 години. Отчаяно спортувах във фитнес залата , тичах сутрин  и се подлагах на диети. В сравнение с положените усилия,ефектът беше  нищожен.

Дълго време не можех да разбера каква е причината за това. Прочетох доста статии  на тази тема. И это какво разбрах: Когато  се подлагаме на диета, организмът изпитва силен стрес. Тялото започва да се плаши, от това,че го лишават от важни хранителни  вещества и започва активно да се запасява с тях. Понякога – извънредно активно. Поради тази причина ние вместо да отслабваме, напълняваме. Освен това организмът губи прекалено много енергия, ние губим сили, появява се апатия, имунитетът отслабва. При мен беше точно така.

Естествено това оказва влияние и на спортната форма. Отслабването на организма пречи на активните занимания със спорт. В това можете лесно да се убедите и сами. Опитайте се цял ден да гладувате и вечерта да отидете на фитнес. Няма да можете да изпълните и половината стандартни упражнения. Това съм го правила и не един път. Всичко завършваше с ридания в тоалетната на фитнес залата.

Престанах да измъчвам организма си, започнах да се храня нормално и продължих да се занимавам с фитнес още по упорито. Но и от това нямаше никакъв резултат.  Килограмите,които губех на тренировката, се възстановяваха по време на вечерята. Прилича на омагьосан кръг , но не е точно така.

Проблемът е в това,че организмът не е способен самостоятелно да изгаря мазнините.  Изключение правят късметлиите с ускорен метаболизъм, които са единици (и почти всички се разхождат по подиумите) Физическите натоварвания дават минимален ефект, който е недостатъчен  за поддържане на резултата.

И тогава на помощ идват специалните препарати, които раздвижват метаболизма и изгарят мазнините, но пък унищожават напълно имунната ви система. Ако не искате да получите като резултат от това болен черен дроб, инфаркт, или остър гастрит, стойте настрани от тях.

На мен ми трябваше средство, което ще ми помогне да отслабна, но няма да ми навреди  по никакъв начин. Обърнах се за съвет към треньора си и той ми разказа за коктейла Vita Energy. Никаква химия, никакви стероиди – натурален продукт, който може да замени обикновената храна. И на всичкото отгоре – вкусен – шоколадов, както ми харесва на мен.

Изпивах чаша Vita Energy на закуска, или вечеря. Останалите хранения не се променяха – ядях си каквото исках. Заради разтягане на сухожилието, временно отказах фитнес залата, но дори и това не ми попречи да отслабна с 3 кг за седмица !

За месец отслабнах с 12 кг. и се чувствах невероятно.

От половин година насам изглеждам така както  съм мечтала  и съм доволна от фигурата си. През цялото това време не съм сложила отгоре дори 300 грама.

Така, че прекратете да се тормозите с диети и да се чанчите във фитнес залите – ползата от това е никаква ! Можете да живеете заради собственното си удоволствие и да  отслабвате ! Аз съм нагледен пример за това.

Още от категорията
Коментари