Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
“ВСЕКИ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ДВИЖИ” – БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ НА 19.СУ “ЕЛИН ПЕЛИН” И ПРИЯТЕЛИ “ВСЕКИ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ДВИЖИ” – БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ НА 19.СУ “ЕЛИН ПЕЛИН” И ПРИЯТЕЛИ
Facebook Twitter Google+На 18 април 2018 г., 19 СУ „Елин Пелин“ ще отбележи своята 86-та годишнина. В тази връзка учениците и учителите подготвят благотворителен... “ВСЕКИ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ДВИЖИ” – БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ НА 19.СУ “ЕЛИН ПЕЛИН” И ПРИЯТЕЛИ

На 18 април 2018 г., 19 СУ „Елин Пелин“ ще отбележи своята 86-та годишнина. В тази връзка учениците и учителите подготвят благотворителен концерт под надслов „Всеки заслужава да се движи“. Концертът е продължение на Благотворителен коледен базар, организиран в подкрепа на Явор, ученик от училището, страдащ от спинална мускулна атрофия.


От оганизирания благотворителен базар са събрани средства, с които е закупена специализирана количка. Но в училището няма изграден асансьор, с който да може Явор да се придвижва по етажите, затова и мисията на училището продължава с набирането на средства, които ще бъдат използвани за изграждането на достъпна архитектурна среда, жизнено необходима, както за Явор, така и за всички деца, приковани в затвора на инвалидния си стол.

Благотворителният концерт ще се проведе на 18 Април 2018 г. от 18:00 ч. с любезното съдействие на Военна академия Г. С. Раковски“ – зала „Тържествена“.
Концертът ще събере на една сцена Сантра, Мойсей, DJ Данийл, SplitKid, балет „Естрея“, танцова школа “Movin’ART” и талантите на 19 СУ „Елин Пелин“, които припознаха каузата и ще участват напълно безвъзмездно.

Билетите за събитието са на стойност 7 лв. и могат да бъдат закупени на място във Военна академия „Г. С. Раковски“ или в 19 СУ „Елин Пелин“ , ул. „Яков Крайков“, 16.

Всеки, който желае да подкрепи инициативата, може да го направи и чрез дарение по банков път: 
Уникредит Булбанк, IBAN BG72 UNCR 7000 1521 6572 71, 
Училищно настоятелство, за каузата „Всеки заслужава да се движи“.

Заповядайте на 18 Април 2018 г. от 18:00 ч. във Военна академия Г. С. Раковски“ – зала „Тържествена“, за да дадем надежда, както на Явор, така и на всички деца в неравностойно положение.

За повече информация и връзка с организаторите по е-mail: school@19sou.bg или на телефони: 0889420041 – Нина Ангелова, 0879477707 – Маги Кисева.

Приканваме Ви да се присъдините към каузата и на:

Още от категорията
Коментари