Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Жената, която се разведе след 44-годишния си брак поиска помощ о тизвестен гримьор и така се преобрази, че много 30-годишни ѝ завидяха Жената, която се разведе след 44-годишния си брак поиска помощ о тизвестен гримьор и така се преобрази, че много 30-годишни ѝ завидяха
Facebook Twitter Google+Понякога просто зацикляме. Увиснали с проблем, заклещени в ситуация, заклещени в брак – или изоставили външния си вид. Вики знае много добре за... Жената, която се разведе след 44-годишния си брак поиска помощ о тизвестен гримьор и така се преобрази, че много 30-годишни ѝ завидяха

Понякога просто зацикляме. Увиснали с проблем, заклещени в ситуация, заклещени в брак – или изоставили външния си вид.

Вики знае много добре за последните две.

След невероятен 44-годишен брак, тя и съпругът й се разделят, оставяйки с години трупан багаж и сякаш неизбежна,  не съвсем подходяща външност.

Но всичко това се променя, когато решава, че е време да започне съвсем нов живот.

Емоционалната Вики посети “The Makeover Guy”, Кристофър Хопкинс, надявайки се, че ще може да й помогне през първата крачка в новото си пътуване. Тя се надява, че огромните умения на Кристофър ще й дадат само физическата промяна, от която се нуждае, за да започне отново да се чувства страхотно.

Тя започва да разказва историята си и се разплаква по средата, но Кристофър я уверява, че плачът е положително освобождаване на енергия. И могже само да се съгласи.

След 44-годишен брак, Вики разбира се е емоционална  за новия си живот.  

Но какъв по-добър начин да обърнете нещата, отколкото да получите зашеметяващ външен вид?

Кристофър знаеше, че ще успее да направи Вики красива – жената с голямо сърцев със сигурност бе изпълнена с живот и това беше просто въпрос, с който да гарантира, че и тялото й отразява това.

Така че той трябваше да работи.

Гледайте невероятната й трансформация във видеоклипа по-долу.

Разводът не е лесен – особено след толкова дълги години. Но аз съм толкова щастлива за Вики – бъдещето е толкова вълнуващо нещо, ако имаме само положителна представа за него. И с такъв нов външен вид смятам, че Вики ще влезе в тази нова сцена с щастие и надежда в нито един момент. Споделете, за да й пожелаете късмета на света! 

Още от категорията
Коментари