Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
9 съвсем лесни трика, с които ще изглеждате като истинска богиня, дори да не умеете да се гримирате 9 съвсем лесни трика, с които ще изглеждате като истинска богиня, дори да не умеете да се гримирате
Facebook Twitter Google+Гримът е може би най- добрият приятел в красотата на жената, но не всеки умее да се гримира, факт. Но има няколко... 9 съвсем лесни трика, с които ще изглеждате като истинска богиня, дори да не умеете да се гримирате

Гримът е може би най- добрият приятел в красотата на жената, но не всеки умее да се гримира, факт. Но има няколко съвсем елементарни трикове, с които определо може да подчертаете естествена си красота и да събирате всички погледи, откъдето и да минавате.

 

Създадохме списък с лесни за изпълнение трикове за грим, които напълно си заслужава да знаете.

Използвайте алуминиево фолио, за да повишите ефективността на кремообразните маските.

трикове в грима

Ефективността на всяка кремообразна маска може значително да се подобри, като покриете лицето си с алуминиево фолио след нанасянето на маската.

Освен това, фолиевата маска може да се използва за отстраняване на сутрешната подпухналост. За да премахнете подпухналостта, използвайте тонер и го покрийте с фолиото.

 

Научете изкуството на контурирането.

трикове в грима

За контуриране използвайте бронз, който е с няколко нюанса, по-тъмен от кожата ви и фон дьо тен, който е с няколко нюанса по-светъл. Следвайте снимката по-горе (отдясно), за да приложите бронза и основата. Имайте предвид, че правилното смесване е ключът към естествения и безпроблемен външен вид.

 

Следвайте диаграмата, за да приложите правилно руж.

Не прилагайте руж, като копирате другите. За най-добри ефекти, определете формата на лицето си и нанесете руж върху него.

 

Номерът на коректора – триъгълник

трикове в грима

Коректорът изглежда е доста лесен за използване инструмент за грим за скриване на тъмни кръгове. Ти просто поставяш малко точки и го разнасяш. Но има по-добър начин да го направите, отколкото просто да се намацате. За да изглежда лицето ви по-плътно и по-младо, нарисувайте триъгълник с вашия козектор под очите си и след това използвайте мека гъба или четка, за да го разнесете.

Прилагането на козметика, използвайки тази техника, ще оживи лицето ви и ще привлече вниманието към очите ви.

 

Превърнете обикновените си сенки в бляскави с балсам за устни.

трикове в грима

За да направите сенките за очите да изглеждат бляскави, нанесете малко балсам за устни върху капачките, след това нанесете сенките за очи.

 

Създайте перфектната очна линия.

трикове в грима

За да създадете перфектната очна линия, дръжте лъжица във външния ъгъл на окото. Следвайте извивката на лъжицата, за да направите права линия с помощта на четката на очната линия. След това докоснете клепачите си с помощта на заоблената част на лъжицата и използвайте извития ръб, за да създадете заострения връх на очната линия.

 

Смесете коректор със златен крем за очи, за да направите естествено изглеждаща вътрешена очна линия.

Смесете любимият си коректор с малко златисти сенки за очи на дланта си, за да получите идеалната сянка, която искате. С помощта на върха на пръста си нанесете върху вътрешните ъгли на очите си. Тази смес няма да бъде забележима, но ще даде на очите ви фини връхни точки.

 

Нанесете перфектното червило, като начертаете “Х” в центъра на горната устна.

трикове в грима

Създаването на первектно изглеждащите устни е толкова лесно, колкото написването на “Х”. Начертайте “X” върху горната устна, така че да пресича в средата и да контурира долната част на устните. Сега попълнете останалите очастъци.

 

Направете червилото си по-дълготрайно

Искате вашето червило да остане цял ден? След като нанесете слой от него, залепете върху устните си салфетка. Тя ще премахне излишното червило. Сега разтъркайте устните си една в друга и нанесете още един слой червило.

 

Още от категорията
Коментари