Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Този гримьор прави чудеса с лицата на жените, превръща всяка дама в истинска принцеса (снимки) Този гримьор прави чудеса с лицата на жените, превръща всяка дама в истинска принцеса (снимки)
Facebook Twitter Google+След като видите грим трасформациите на този професионалист ще искате и вас да гримира Всяко малко момиченце си мечтае да бъде красива... Този гримьор прави чудеса с лицата на жените, превръща всяка дама в истинска принцеса (снимки)

След като видите грим трасформациите на този професионалист ще искате и вас да гримира

Всяко малко момиченце си мечтае да бъде красива булка, а когато порасне и големият ден приближи, младоженката иска да изглежда като принцеса. Освен за ослепителната рокля, тя трябва да помисли и за перфектния си външен вид, защото едно от най-важните неща на една сватба е как изглежда булката. 

А какво може да превърне едно обикновено момиче в ослепителна красавица, ако не гримът? Всички сме наясно как с малко грим една жена може да се превърне в истинска красавица.

Но когато с това се заеме професионалист, резултатите са направо потресаващи! 

Гримьорът Арбер от Призрен, Косово, е истински вълшебник, който е в състояние да превърне и най-незабележителното момиче в неустоима красавица.

Най-добрият начин да се уверите в това, е като се запознаете по-добре с работата му.

Талантливият гримьор може да се похвали с над 262 хил. последователи в Инстаграм, където редовно качва снимки.

Голяма част от тях са под формата на колаж, който показва как е изглеждало момичето преди неговата намеса и какво се е получило, след като той се е заел с нея. 

Всяка булка е различна със своя стил и индивидуалност. Някои предпочитат естествения грим, други искат пълен глем, а някои дами искат алтернативен поглед, който може да бъде срещнат рядко дори и в социалния сайт Pinterest. 

“Рядко има някакви правила, когато става въпрос за големия им ден, а тенденциите идват и си отиват”, разказва гримьорът. 

“Интересувах се от гримове още от дете”, добавя той.

“Първите рисунки, които направих, бяха на очи, момичета или рокли.

Млади азиатки показаха нагледно чудесата, на които са способни професионалните гримове! СНИМКИТЕ им ще ви накарат да загубите доверие в хората! (ВИДЕО)

Взимах грима на мама и си играех с него, когато бях още на 5 години, така че знаех от доста рано с какво ще се занимавам, когато порасна”, казва още Арбер.

“Когато завърших гимназия, семейството ми не искаше да продължа обучението си в бюти индустрията, красота, защото в нашата култура подобна работа беше табу. 

 И така, в началото получих магистърска степен по икономика и едва след това последвах мечтата си и започнах да работя като гримьор”, разкрива талантливият косовар.

“Преди да започна, питам клиентката какъв е поводът, за който ще я гримирам, има ли някакви конкретни изисквания. След това я карам да ми покаже роклята, която ще носи. Дизайнът на роклята и детайлите й говорят много за стила на жената.

След това започвам да анализирам чертите на лицето й”, споделя гримьорът. 

“Гримът украсява лицето като скъпоценните камъни”, обича да казва Арбер. “Играйте си смело с цветове те и формите и не се страхувайте да се преобразите! В края на деня можете просто да го свалите и отново ще бъдете себе си!”, добавя майсторът на четката. 

Между другото, не всички в мрежата са доволни от начина, по който изглеждат момичетата след вещата му намеса. Според някои потребители, част от дамите просто не приличат на себе си, а други напълно са изгубили естествената си красота. Булките обаче определено са доволни и все повече и повече жени го търсят за големия си ден

Още от категорията
Коментари