Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Майка ми се омъжи отново, когато беше на  47 години с четири деца Майка ми се омъжи отново, когато беше на  47 години с четири деца
Facebook Twitter Google+Често чувам разговори на неомъжени жени с деца, че е трудно да се оженят. Искам да ви разкажа как се е омъжила... Майка ми се омъжи отново, когато беше на  47 години с четири деца

Често чувам разговори на неомъжени жени с деца, че е трудно да се оженят. Искам да ви разкажа как се е омъжила майка ми на 47 с четири деца!

Майка ми мислеше за проблемите на потомството твърде късно, когато навърши 34 години – за първи път забременяла с мен.

Тя никога не е молила баща ми за помощ, винаги го е предпазвала от ежедневни проблеми и детски викове.

След шест години , още една бременност.

Трима !!!Лекарите бяха много разтревожни за майка ми, вече беше над 40,а чакаше още три деца – те се страхуваха, че тя не може да понесе това, но майка ми изненада всички. Скоро се родиха моите трима братя. Вече искаше помощ от баща ми . Той беше много недоволен.

След като каза, че е спестил пари, и е тясно да живеем в двустаен апартамент и затова предлага да го продадем и да купим по-голям. Майка скочи от щастие, но щастието не продължи дълго. След като майка ми подписа разрешението за продажба, баща ми продаде апартамента и изчезна. Както се оказва по-късно, той е уморен от толкова много деца, жена му е остаряла и има любовница. Те се разведоха. Мама подаде молба за издръжка, но той не плати. Не можеше да оспори продажбата на апартамента.

Преместихме се в едностаен апартамент, който остана от баба ми . Беше много трудно. Малко място , пари, храна и винаги плачещи трима ми братя . Когато те отидоха в детската градина, стана малко по-лесно, поне успявах да си свърша домашното. В детската градина, което тя не знаеше, те мислиха, че майка ми е баба на тризнаци. Тя изглеждаше по-стара, заради вечната умора.

Баща ми не ни посещаваше, не помагаше и близките му по същия начин. Нас четиримта той просто ни изтри от живота си.

Мама вече нямаше намерение да се ожени, не вярваше, че е възможно, но съдбата реши друго. Един ден отиде на разходка с братята ми в парка, а аз отидох с нея да й помагам . Тя седеше тъжно на пейката, един мъж минаваше и спря.

– Защо толкова красива жена е тъжна?
– Човече, какво ти трябва?
– Може ли да се запознаем? Или сте женени?
– Не съм , но имам четири деца, трима от които сега си играят в пясъчника.

Тя стана и отиде към братята ми.

Следващият път, когато го срещнахме отново, той се опита да говори с нея, после отново. Мама най-накрая се отказа да се дърпа. Те се смяха в парка, говориха. Тогава една нейна приятелка предложи да остане с нас и тя да отиде на среща с този мъж . Четири месеца по-късно той й предложи брак. Подкрепих мама.

Приемен баща човек със средни доходи, но той не се страхуваше да вземе жена с деца. Сега са заедно 12 години. Искам да кажа, че той е най-добрият баща . Той носи майка ми на ръцете си, отнасяше се към нас като към свои деца.

Той ни отгледа всички, през всичките тези години той ни гледаше, докато майка ми е на работа, но заплатата й беше малка . Всяка вечер той ни четеше приказки, в неделя ставаше и правеше палачинки , за да поспи мама по-дълго. Е има такива мъже.

Още от категорията
Коментари