Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Кои са 10-те ТОП-цвята на годината: поне една дреха от всеки и получавате зашеметяващ гардероб (Снимки): Кои са 10-те ТОП-цвята на годината: поне една дреха от всеки и получавате зашеметяващ гардероб (Снимки):
Facebook Twitter Google+Докато се огледаме, първата половина на 2019-та вече е зад нас. И все пак, вече са окончателно ясни основните нюанси на годината , от... Кои са 10-те ТОП-цвята на годината: поне една дреха от всеки и получавате зашеметяващ гардероб (Снимки):

Докато се огледаме, първата половина на 2019-та вече е зад нас. И все пак, вече са окончателно ясни основните нюанси на годината , от които можете да създадете наистина зашеметяващ гардероб . Те не са лъскави, но в същото време са много интересни. Ако планирате да купите няколко нови дрехи в обозримо бъдеще, погледнете ТОП-10 на основните нюанси тази година , които със сигурност ще ви харесат:

1. Коралово

коралова блуза

коралова пола

2.

Цвят Каки

цвят каки

дрехи в цвят каки

каки ансамбъл

3. Виолетово

виолетова рокля

виолетово палто

4. Винено

винена блуза

тъмно винена рокля

виненочервен костюм

5. Наситено синьо

наситено синя блуза

тъмносиня рокля

6. Небесносиньо

небесносиня рокля

палто в небесносиньо

небесносиня рокля на точки

7. Жълто

жълта блуза

блуза в жълто

наситеножълта блуза

8. Пепел от рози

пепелно розова рокля

пола в пепел от рози

сандали в пепеливо розово

9. Бежово

бежово палто

бежово сако

бежов ансамбъл

10. Оранжево

дрехи в оранжево

оранжева блуза

оранжева рокля

Още от категорията
Коментари