Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Пет неща в дома ви привличат болести, смърт и бедност! Отървете се от тях! Пет неща в дома ви привличат болести, смърт и бедност! Отървете се от тях!
Facebook Twitter Google+Всички полагаме старание да имаме в дома си различни вещи, които да ни носят радост и положителни емоции. Понякога, без въобще да предполагаме обаче,... Пет неща в дома ви привличат болести, смърт и бедност! Отървете се от тях!

Всички полагаме старание да имаме в дома си различни вещи, които да ни носят радост и положителни емоции. Понякога, без въобще да предполагаме обаче, някои от тях привличат неприятности в жилището, а в последствие и в живота ни.

Тези неща имат лоша енергия и носят смърт, болести и бедност.

Счупени огледала

Винаги се е смятало, че счупеното огледало е много лош знак.

Това значи, че скоро някой в семейството ви ще умре или ще се разболее тежко. Психолози смятат, че когато огледалото е счупено, започва да се освобождава всяка негативна енергия, която се е натрупала в него в продължение на години. Тогава започват да ви се случват неприятности и то не само в любовен план, както гласи поверието. Отървете се от това огледало и всички негови фрагменти, за да може отрицателната енергия да напусне къщата ви. Важно е никога да не се оглеждате в счупено огледало, дори докато го изхвърляте, за да не привличате неприятности към него.

Напукана посуда

Според учени напуканата посуда нарушава енергията на храната и я прави опасна за здравето. Колкото и да харесвате някоя чиния, ако тя е пукната или олющена, то по-добре се отървете от нея веднага. Една чаша например символизира вашето семейно щастие. Защо да я държите в дома си, ако тя е символ на семейство с проблеми? Освен допълнителни раздори, тя няма да ви донесе нищо повече.

Спрял часовник

Часовникът е много свързан с дома чисто енергийно. Той е символ на времето и спокойствието. Ако часовникът ви се развали, то най-добре го занесете на ремонт незабавно, а ако няма как да бъде оправен, колкото и да ви е жал, просто го изхвърлете.

Изкуствени цветя

Не е препоръчително да имате такива в дома си. Това може да привлече неприятности, болести и смърт в семейството ви. Те са символ на раздяла с близки хора. Това важи и за всички увехнали и изсъхнали истински цветя.

Снимки на починали роднини

Опитайте се да премахнете от всички видими места в жилището ви снимките на вашите починали близки. Това е портал към мъртвите и носи само неприятности.

 

Още от категорията
Коментари