Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Най- добрата система за упражнения у дома за стегнато дупе без много усилия (снимки) Най- добрата система за упражнения у дома за стегнато дупе без много усилия (снимки)
Facebook Twitter Google+Ще бъдете изненадани колко е проста тази техника на холивудските звезди за стегнати дупета. Преди да заснемат филма, актрисите трябва да се оформят за... Най- добрата система за упражнения у дома за стегнато дупе без много усилия (снимки)

Ще бъдете изненадани колко е проста тази техника на холивудските звезди за стегнати дупета. Преди да заснемат филма, актрисите трябва да се оформят за кратък период от време, но често нямат време за много часове обучение. Следователно, инструктори на знаменитости са изправени пред невъзможна задача – да направят обучението бързо и ефективно. Например, Хали Бери тренираше по време на 40-минутна почивка за обяд между снимките.

 Практикуваше само 25 минути, а през останалото време ядеше.

Преди да започнете работа по тялото си, прочетете тези прости правила, които ще ви спасят от обичайните грешки и ще направят процеса на отслабване по-приятен.

упражнени за дома

Как бързо да стегнем задните части

Систематично обучение трябва да бъде редовно. Направете 3 пъти седмично в продължение на 25 минути. Изберете за себе си удобно време и дни за фитнес. Ако обичате да спите малко по-дълго, тогава не планирайте часове за сутринта, а ако обикновено вечеряте с приятели в събота, не организирайте упражненията за този ден.

Концентрация

Концентрирайте се върху упражненията. Нищо не може да ви отклони от тях, така че не трябва да се занимавате, когато телевизорът е включен или пък телефона ви не спира да звъни

 

Контрол

За да прекарате 25 минути възможно най-ефективно, трябва да следите времето. Тренировката е разделена на групи – 1 упражнение, което се прави за 20 секунди, след което се дават 10 секунди за почивка. И така 3 пъти. След това трябва незабавно да преминете към следващото упражнение. Затова поставете хронометър.

упражнени за дома

Темпо

Първо, може да е трудно да се работи с толкова бързи темпове. В такава ситуация е по-добре да се правят по-малко повторения, а да се правят всички упражнения.

Сила на волята

Бъдете готови за мускулно напрежение, мускулни болки, бързо сърцебиене. След няколко тренировки тялото ще свикне и дискомфортът ще изчезне.

упражнени за дома

Джим Барсен, инструктор, който направи фигура за Анджелина Джоли, Гуинет Полтроу и Дженифър Анистън, разработи този комплекс от упражнения за отслабване .

Схема на изпълнение : правим едно упражнение за 20 секунди, след това почиваме за 10 секунди, правим го още за 20 секунди и пак поивате 10 секунди, правите го за 20 секунди, и пак почивате 10. След това незабавно преминете към следващото. Всяко упражнение трябва да се извърши в 3 серии, по 20 секунди.

упражнени за дома

5 УПРАЖНЕНИЯ

Скокове
Jumping Jack – това е едно от най-добрите упражнения . Сложете краката си на ширината на раменете, с ръце по тялото си. В скока разперете краката си широко, така че коленете ви да гледат навън. В същото време вдигнете ръце.

Избутайте нагоре от коленете,

вземете поза като на снимката в легнало положение, изправете ръцете си, дръжте тялото си право, не огъвайте долната част на гърба. Свийте лактите си, опитайте се да докоснете пода с гърдите си, но не лежете върху него.

Клякане

Поставете краката си на ширината на раменете, с ръце над главата си, изправете гърба си. Клекнете, коленете не излизат извън краката, ъгълът между долната част на крака и бедрото е 90 °. Изпънете таза назад, сякаш седите на стол и не накланяйте тялото напред, гърбът ви трябва да е прав.

Обратни лицеви опори

Седнете на пейка или стол, подпрете дланите на ръба. Краката да са здраво стъпили н земята. Задържайки ръба, спуснете таза надолу и след това се върнете в изходното положение. Опитайте се да държите лактите си по-близо до тялото си.

Изпънете гърба на земята, огънете краката си, вдигнете пръстите от пода. Повдигнете торса, петите не откъсват пода, ръцете стигат до тавана.

Ако искате да постигнете блестящ резултат, научете се да се наслаждавате на всяка тренировка. Не забравяйте за здравословна храна , защото ефектът зависи и от правилното хранене!

Още от категорията
Коментари