Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Катя от “Ритон” е по-хубава, отколкото на младини – Ритонката отвя конкуренцията на плажа с този бански (Снимка): Катя от “Ритон” е по-хубава, отколкото на младини – Ритонката отвя конкуренцията на плажа с този бански (Снимка):
Facebook Twitter Google+ Катя от дует “Ритон” отдавна е магнит за мъжката част от почитателите си, най-вече заради естествено големите си природни дадености. За... Катя от “Ритон” е по-хубава, отколкото на младини – Ритонката отвя конкуренцията на плажа с този бански (Снимка):

Катя от дует “Ритон” отдавна е магнит за мъжката част от почитателите си, най-вече заради естествено големите си природни дадености. За тях носят легенди през годините, но любимата на Здравко показва нагледно, че бюстът й е в топ-форма и днес, узна HotArena.

Дуетът е на море в курорт в Гърция, а Катя смая погледите на почиващите.

Гръдната й обиколка стана тема за разговор номер 1 сред плажуващите.

Катя се появи с изрязан бански, който щедро откриваше гледката към гърдите й.

С годините сякаш дуетната половинка на Здравко не само не остарява, ами изглежда все по-добре и по-добре. На кадъра се вижда, че двойката щастливо се плацика в морето, но Здравко едва успява да прегърне жена си, защото не може да обхване огромния й бюст.

Здравко и Катя от ритон

Злите езици шушукат, че бюстът на Катя през годините видимо е станал още по-голям.

Почивката на известния дует е след големия концерт, който направиха на 30 май в НДК. Двамата имали нужда да отдъхнат, защото организацията на подобно събитие се оказала изключително трудна. Макар очакванията, че двамата са изкарали много пари от събитието, Катя твърди обратното, писа „България Днес“.

„Нищо не сме изкарали. За едно подобно събитие ходиш и се молиш на спонсори. Унизително е, но трябва поне да не си на минус“, сподели певицата и добавя, че откакто са на сцена със Здравко не са получили и 1 лев помощ от държавата.

Още от категорията
Коментари