Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Саудитски  шейх разказа как решава всеки проблем със съпругата си за 5 минути Саудитски  шейх разказа как решава всеки проблем със съпругата си за 5 минути
Facebook Twitter Google+Саудитският вестник Ал-Шарк ал-Аузат публикува статия на известния учен и проповедник шейх Аида ал-Карни, в която авторът дава съвети за разрешаване на... Саудитски  шейх разказа как решава всеки проблем със съпругата си за 5 минути

Саудитският вестник Ал-Шарк ал-Аузат публикува статия на известния учен и проповедник шейх Аида ал-Карни, в която авторът дава съвети за разрешаване на семейни конфликти.

Шейх ал-Карни е автор на книгата „Не бъди тъжен!”, Която стана бестселър: преведена е на 30 езика на света, а общият тираж достига 10 милиона копия. Неговото възхищение от книгата беше изразено тогава от княза, а сега и от саудитския цар Салман ибн Абдул-Азиз ал Сауд, който го прочете три пъти.

Шейх ал-Карни говори за същността на метода си за решаване на всеки проблем със съпругата си за 5 минути на среща с мюсюлманска публика.


– Не само Айнщайн и Нютон могат да направят големи открития.

Изтокът също е способен на нещо – каза той с усмивка. – Айнщайн, например, открива теорията на относителността. Направих и едно откритие, за което писах във вестника и което беше широко разпространено в интернет.

Нарича се „Чудото лекарство за семейния живот“. Използването му ще бъде ключът към семейното щастие. Много от тях вече са изпитали този инструмент и са много доволни от резултата.

И така, каква е същността на моя метод?

Ако има кавга с жена си, опитайте се да не отговаряте на нея, не я заплашвайте с повдигнат глас и заплахи. Не казвайте думи като: „Мълчи жено, не си права!”.

Една жена трябва да говори – нека яго направи .  Не е нужно да седите, гледайки телевизионния екран, без да ѝ  обръщате внимание.

Капитулирайте пред нея! Склонете главата си и седете смирено, когато говори. И в никакъв случай не й отговаряйте, дори три пъти сте прави.

Кажете: “Разбира се, че си права. Аз се покайвам пред Бога. Обещавам ти, че това никога повече няма да се случи.

Аз те моля за прошка заради Бога. Направих грешка – привлече ме Сатаната. Но вратите на покаянието са отворени. Обещавам, че няма да го направя отново. “

Една жена винаги е емоционална, движена от чувства. И, като правило, тя е по-милостива от мъжа.

Жената се грижи за болни близки, когато тя е болна. Една жена носи детето ви, го храни.
Тя дава топлина на съпруга си. Грижа и пак грижа. Затова се предайте на жена си и дори не се опитвайте да ѝ противоречите! ”

Още от категорията
Коментари