Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Дом без врати – 27 свежи идеи за разделяне на помещенията с нетрадиционни прегради (Снимки): Дом без врати – 27 свежи идеи за разделяне на помещенията с нетрадиционни прегради (Снимки):
Facebook Twitter Google+В модерния дизайн на дома основен акцент са откритите пространства – усещането за простор и светлина в собствения дом е нещо важно,... Дом без врати – 27 свежи идеи за разделяне на помещенията с нетрадиционни прегради (Снимки):

В модерния дизайн на дома основен акцент са откритите пространства – усещането за простор и светлина в собствения дом е нещо важно, особено за съвременните жилища, където помещенията не са особено големи. Зонирането на помещенията в момента е не само мода, но и необходимост, тъй като се налага те да изпълняват повече от една функции – например хол с кухня и трапезария, хол със спалня, спалня с детска стая.

Примерите от живота са много, но истинската трудност идва, когато трябва да отделим функционалните зони в едно помещение. Днес сме ви приготвили цели 27 свежи идеи за разделяне на помещенията с нетрадиционни прегради

.

Повечето от тях са лесно изпълними и не изискват кой знае каква инвестиция. Тези предложения за идейни прегради могат да ви вдъхновят да направите дома си по-уютен и по-функционален:

желязна преграда

преграда от стъкло

преграда за кухня

функционална преграда

преграда с осветление

преграда с параван

жива преграда за кухнята

преграда от живи цветя

цветарник-преграда

преграда-аквариум

преграда за спалнята

оригинална преграда в хола

преграда източна

преграда от завеси

преграда за спалната зона

преграда-параван

изящен параван

преграда от бамбук

преграда-камина

оригинална преграда

желязна преграда

преграда-библиотека

преграда с орнаменти

преграда-етажерка

бамбукова преграда

преграда от автомобилни номера

тухлена преграда

Още от категорията
Коментари