Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Глория и приятелят ѝ се отдадоха на ласки в морето – тази целувка събра погледите на плажуващите (Снимки): Глория и приятелят ѝ се отдадоха на ласки в морето – тази целувка събра погледите на плажуващите (Снимки):
Facebook Twitter Google+Вече ви писахме за новата любов на кралицата на попфолка, Глория . Приятелят на звездата не е гръцки милионер, както се говореше... Глория и приятелят ѝ се отдадоха на ласки в морето – тази целувка събра погледите на плажуващите (Снимки):

Вече ви писахме за новата любов на кралицата на попфолка, Глория . Приятелят на звездата не е гръцки милионер, както се говореше упорито, е пловдивският бизнесмен Йордан Джермански.

Двамата не спират да обикалят романтични кътчета това лято и да ни радват с кадри от почивките си. Последно пуснаха романтичен кадър от Гърция.

От снимката по всичко личи, че двамата се обичат безумно, а на кадъра е заснета целувка между двамата в морето. 

Глория с гаджето

Преди няколко дни, певицата се отдаде на релакс в планината и реши да посъбере малко хладнина в известен уелнес хотел, разположен близо до известния ски курорт Боровец. 

Глория на планина

Веднага след това тя отново замина за съседна Гърция, където прекарва почти цялото лято. Любимото й място е плажа и в ръцете на любимия Йордан. Често се отдава и на различни водни спортове. 

Изпълнителката на Пайнер всеки ден показва перфектно за годините си тяло, което поддържа със спорт и здравословно хранене. 

Глория на море

Припомняме, че мъжът, откраднал сърцето на примата на поп-фолка е известна персона в града на седемте тепета и баща на 4 деца. 

През 2003 година Джермански едва оцеля при взрив в магазина му за бои и лакове в центъра на Пловдив, а през през 2007 година се кандидатира за кмет на Пловдив от политическата формация „Новите лидери”. 

Още от категорията
Коментари