Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Мира Добрева последва Гала и дефилира без горнище на плажа – ето какво показа в палавата фотосесия (Снимки): Мира Добрева последва Гала и дефилира без горнище на плажа – ето какво показа в палавата фотосесия (Снимки):
Facebook Twitter Google+Миналата седмица ви показахме как Гала разпуска на плажа по монокини на Малдивите и това бързо се превърна в тема №1 във всички... Мира Добрева последва Гала и дефилира без горнище на плажа – ето какво показа в палавата фотосесия (Снимки):

Миналата седмица ви показахме как Гала разпуска на плажа по монокини на Малдивите и това бързо се превърна в тема №1 във всички медии. Сега друга водеща последва примера ѝ и дефилира без горнище на плажа – става дума за  Мира Добрева .

Мира Добрева на плажа

Мира Добрева по бански

Водещата на „Отблизо с Мира“ вчера навърши 47 години и реши да зарадва последователите си в социалните мрежи с няколко разголени горещи снимки от плажа.

На една от тях Добрева е прикрила гърдите си с ръце, което веднага събуди асоциации с евиното облекло на Гала.

Мира Добрева без горнище ;Мира Добрева бански По-наблюдателните фенове на Мира обаче забелязаха, че това е заблуда. Горнището на банския си е на мястото, а водещата само е решила да пофлиртува пред обектива. Загадка остава и кой е щастливеца щракнал разголената водеща от телевизията-„майка“.  Едва ли е съпругът й Жоро Торнев, с когото според последните слухове едва съумяват да крепят брака си.

Още от категорията
Коментари