Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Младо семейство си купи това помещение и ако знаете в какво го превърнаха няма да повярвате (снимки) Младо семейство си купи това помещение и ако знаете в какво го превърнаха няма да повярвате (снимки)
Facebook Twitter Google+Млада двойка си купи помещение в изоставена пещера за 1 евро. Двамата запретнали ръкави, изринали целия боклук и направили приказен ремонт. А сега... Младо семейство си купи това помещение и ако знаете в какво го превърнаха няма да повярвате (снимки)

Млада двойка си купи помещение в изоставена пещера за 1 евро. Двамата запретнали ръкави, изринали целия боклук и направили приказен ремонт.

А сега с усмивка на лице канят приятели на гости и с гордост им показват дома на мечтите си. 

24-годишният Алексис бил принуден да се върне в родния си град.

Преди това той опитал да отвори собствен бар в столицата на Франция, но бизнесът му фалирал. Младият мъж живеел заедно с приятелката си и двамата се нуждаели от място, на което да се чувстват като у дома си. 

Алексис започнал да търси евтино жилище под наем, но не успял да намери нищо подходящо. Тогава се сетил за пустеещото помещение в една пещера, в което някога живеел чичо му.

Бързо открил собственика и успял да го уговори да му продаде необичайния дом за 1 евро. 

Помещението, което някога се използвало като жилище, се намирало в изключително ужасяващо състояние.

Наложило се младите хора да положат страшно много усилия, за да изринат целя боклук и да спечелят битката с неприятните гризачи. 

За да спечелят пари за ремонта, влюбените започнали работа в местен бар, който, между другото, бил собственост на бащата на Алексис.

Мартин се срамуваше от старата си къща, но след 5-дневен ремонт и съседите му завиждат За три години те вложили в ремонта на дома си над 35 000 евро, но разходите определено си заслужавали. В пещерата прокарали комуникации. Укрепили стените и покрива и обзавели дома си с мебели, купени от търгове.

Така неугледното помещение, купено преди време за 1 евро, се превърнало в дома на мечтите им.  Влюбените се похвалили с новия си дом в Инстаграм и бързо се прочули из цялата страна. /jenata.blitz.bg

Още от категорията
Коментари