Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Как не трябва да се нарича дъщеря ви: 6 имена, които могат да я обрекат на самота Как не трябва да се нарича дъщеря ви: 6 имена, които могат да я обрекат на самота
Facebook Twitter Google+Имената могат да донесат не само късмет, щастие и късмет, но и трудности, като самота. Вяра. Собственичката на това име е надарена... Как не трябва да се нарича дъщеря ви: 6 имена, които могат да я обрекат на самота

Имената могат да донесат не само късмет, щастие и късмет, но и трудности, като самота.

Вяра. Собственичката на това име е надарена с доста необикновен характер: дискретност и спокойна граница на стремеж към приключения и екстремни спортове.

Тя наистина се нуждае от нежност и грижа, затова често сменя партньорите си, за да се увери в своята неустоимост и да намери истински грижовен мъж. Тя се омъжва най-често за мъж по-възрастен от себе си, но не изпитва силни емоции към него.

Тя се грижи повече за финансовото благополучие и възможността да има бебе в изобилие.

Кристина. Ветровита личност: тя може да се влюби в човек много бързо и за кратко време напълно да се разочарова в него. Експлозивният темперамент въвежда трудности в семейния живот: често се кара с мъжа си и свекървата. Най-често Кристина избира невероятно ревнив мъж за свой партньор в живота. Ако е родена през есента, тя ще може да се научи да е предана и семейството ще бъде спокойно.

Людмила. По природа това е много чувствителна, отзивчива и спокойна природа. Тя избира партньор за живота много внимателно. На пръв поглед изглежда, че тя е надарена с всички качества, които могат да помогнат да намери женското щастие, но всеки разваля нейните преувеличени изисквания към партньора. В брака тази черта само ескалира и тя постоянно намира за какво да се оплаче. Не всеки може да живее с такава жена.

Маргарита. Най-често, първият път, когато се омъжи, го прави набързо. След това следва пропастта, която тя издържа тежко. Тя обаче не тъжи твърде дълго и скоро влиза в следващия брак. Най-вероятно това ще се дължи на факта, че тя се стреми да докаже на всички своята привлекателност и желание. Няма да говори за любов. Само с истински любящ мъж може да стане отлична съпруга и нежна майка.

Светлана. Навикът да разчита само на собствените си сили й пречи да придобие истинско щастие. Мъжете й обръщат много внимание, но тя се отнася с тях с повишено внимание. Тя се съпротивлява дълго и не бърза да се омъжва, защото трябва да се увери, че мъжът е достоен за нейната любов. В брака тя става щастлива съпруга и грижовна майка.

Още от категорията
Коментари