Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Вижте колко е пораснала сладката внучка на Стоичков – малката принцеса е на гости на дядо (Снимки): Вижте колко е пораснала сладката внучка на Стоичков – малката принцеса е на гости на дядо (Снимки):
Facebook Twitter Google+Христо Стоичков е горд дядо на малката Мия – дъщерята на Мика Стоичкова . Но малката красавица рядко попада в прегръдките на... Вижте колко е пораснала сладката внучка на Стоичков – малката принцеса е на гости на дядо (Снимки):

Христо Стоичков е горд дядо на малката Мия – дъщерята на Мика Стоичкова . Но малката красавица рядко попада в прегръдките на звездния си дядо, защото живее с майка си в далечна Америка. 

Сега обаче Мика и дъщеричката й идват в България .

Малката ще празнува тук третия си рожден ден.

Внучката на легендарния футболист  се роди на 28.09.2016 година в клиника в Маями, след като малко преди това майка й се омъжи за бизнесмена Айкут. Тя е изключително лъчезарна и голяма красавица, както е видно от снимките:

внучката на Стоичков

Днес двамата са разделени и си поделят грижата за Мия. След като тя бе на дълга ваканция с татко си през лятото, сега ще посрещне есента в родината на родителите си.

внучката на Стоичков

Тя обаче не знае и думичка български и дори името на страната произнася на английски. 31-годишната Михаела не дава вид да има нов мъж до себе си за разлика от Айкут, който завъртя любов със знойна туркиня. 

дъщерята на Мика Стоичкова

Още от категорията
Коментари